YouTube csatornánk

2.Dahua Open Day, fókuszban a mesterséges intelligencia

2.Dahua Open Day a  Dahua Technology Hungary Kft. rendezésében

A Dahua név jól cseng szakmai körökben, de a laikusok is nap, mint nap találkozhatnak a cég biztonságot szolgáló termékeivel. Elég csak szűkebb környezetünkben körülnézni. Közterületek, irodaházak, bevásárlóközpontok és még számos hely, ahol  az épület homlokzatára felpillantva -ma már egyáltalán nem meglepő módon- találkozhatunk egy-egy kamerával, melyen ez a név olvasható. Természetesen nem csak kültéren, hanem épületen belül is számos megoldást kínálnak.

A rendezvényen megismert fejlesztések között találkoztunk olyannal, mely kifejezetten alkalmassá válhat magánfelhasználásra is. A mesterséges intelligenciának köszönhetően egyre közelebb kerülnek – és hamarosan el is mosódnak majd- azok a határvolanak, melyek eddig határozottan választották szét a nagyvállalati igényeket, megoldásokat és a magánfelhasználást. A biztonságérzetet adó- vagy növelő termékek mára már az egyik legkelendőbb árucikkekké váltak a Világban. Adott terület megfigyelése, az események közti kereshetőség, a visszajátszhatóság ma már szinte alapigénynek tekinthetők. Különbséget elsősorban az előzőekben említett igények kiszolgálására használt végpontok számaiban valamint  az analitikák mélységében kell keresnünk. 

Hamarosan jövünk további részletekkel és küldetésünknek megfelelően bemutatjuk azokat az okos megoldásokat melyekkel a 2. Dahua Open Day-en találkoztunk.

Küldés
Olvasói értékelés
4.5 (2 )

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .