Riasztórendszerek

Ajax, a legtöbb díjat nyert vezeték nélküli biztonsági rendszer Európában

ajax riasztó

Az Ajax egy intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer, mely bármilyen méretű kereskedelmi és lakóingatlan védelmére használható. Az Ajax detektorok betörésekre, tűzre és vízszivárgásra reagálnak. Ha probléma merül fel, a rendszer azonnal aktiválja a szirénákat. A mobilalkalmazáson keresztül figyelmezteti az összes felhasználót és akár segítséget kér a riasztóberendezést figyelő cégtől.

ajax riasztó

Hogyan működik az Ajax riasztó?

Az Ajax termékcsalád jelenleg 27 eszközt tartalmaz a helyiségek beltéri és kültéri védelmére. Mozgás-, tűz- és szivárgásérzékelőket, valamint vezérlőpaneleket (hubokat), tartománykiterjesztőket, billentyűzeteket, intelligens aljzatokat, reléket és pánikgombokat tartalmaz.

A rendszert úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a szakemberek számára a telepítést. Az Ajax érzékelők vezeték nélküliek, így nem takarják be a falakat kábelek és tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térhez.

A Jeweller rádió protokollja -mely az Ajax saját fejlesztése- az összes Ajax rendszereszközt biztonságosan, titkosított vezeték nélküli hálózatba egyesíti, hogy azonnali riasztást biztosítson. A szabadalmaztatott kétirányú rádiókommunikációs technológia lehetővé teszi az érzékelőknek, hogy az előre telepített akkumulátorokon akár 7 éven keresztül működhessenek és megbízható kapcsolatot létesítsenek még a többszintes épületekben is.

  • Minőségi biztonság – Az Ajax öt független laboratóriumban végzett tesztelés után megszerezte a vezeték nélküli biztonsági rendszerek számára elérhető legmagasabb megbízhatóságot.
  • Hibamentes – Az áramszünetek idején az Ajax hubok(központok) továbbra is működnek és vészhelyzet esetén akár 16 órán keresztül értesítést küldenek Önnek a GSM-csatornák és a tartalék tápegységek segítségével.
  • Zökkenőmentes mindennapi használat – Az Ajax alkalmazás segítséget nyújt abban, hogy folyamatos kapcsolatot tartson otthonával az azonnali biztonsági értesítések és sokoldalú videófigyelési integrációk segítségével.
  • Biztonsági automatizálás – A vezeték nélküli plug-n-play csatlakozókkal és különféle relékkel egyetlen alkalmazásban vezérelheti az elektromos zárakat, garázskapukat, redőnyöket, lámpákat és egyéb háztartási készülékeket.

Az Ajax Systems havonta több mint 250 000 készüléket gyárt. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt három évben 30-szorosára nőtt a termelés és a cég jelenleg több mint 800 embert foglalkoztat.

Az Ajax Systems világszerte több mint 2 millió darabot szállított. Valamennyit Ukrajnában, Kijevben fejlesztették, szerelték össze és tesztelték. 93 országban több mint 400 000 ember védi otthonait és vállalkozásait az Ajax segítségével. Jelenleg 1129 távfelügyleti cég reagál az Ajax riasztásokra.

A legtöbb díjat nyert vezeték nélküli biztonsági rendszer Európában.

A társaság elnyerte a “Legjobb innovatív termék” (Securika MIPS 2017, Russia), az “Év behatolás jelző” (Security & Fire Exellence Awards 2017, UK), valamint a “Biztonsági és Tűzoltási kockázatok” (Les Trophées Expoprotection 2018, France) címet.

Küldés
Olvasói értékelés
5 (1 értékelés)

Nagy Zoltán

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .