Riasztórendszerek YouTube csatornánk

Ajax riasztó, központok, Hub-ok

Ajax riasztó, központok, Hub-ok – Vezeték nélküli biztonsági rendszer a tökéletes védelemért

A Hub intelligens riasztóközpont, az Ajax riasztó biztonsági rendszer kulcseleme.
A készülék figyeli az összes Ajax detektor működését, és azonnal riasztási jelet küld a tulajdonosnak és a távfelügyeleti állomásnak. A készülék titkosított formátumban gyűjt információkat az érzékelőktől, elemzi az adatokat, és riasztás esetén mindössze milliszekundum alatt értesíti a rendszer tulajdonosát és a távfelügyeleti állomást.
A készülék a Jeweller rádiótechnológiával figyeli az érzékelőket és biztosítja a gyors reagálást a veszélyekre. A készülék szoftveres szinten védett a vírusok ellen. Minőségi biztonság – Az Ajax riasztó öt független laboratóriumban végzett tesztelés után megszerezte a vezeték nélküli biztonsági rendszerek számára elérhető legmagasabb megbízhatóságot.
Hibamentes – Az áramszünetek idején az Ajax hubok(központok) továbbra is működnek és vészhelyzet esetén akár 16 órán keresztül értesítést küldenek Önnek a GSM-csatornák és a tartalék tápegységek segítségével. Zökkenőmentes mindennapi használat – Az Ajax alkalmazás segítséget nyújt abban, hogy folyamatos kapcsolatot tartson otthonával az azonnali biztonsági értesítések és sokoldalú videófigyelési integrációk segítségével.
Biztonsági automatizálás – A vezeték nélküli plug-n-play csatlakozókkal és különféle relékkel egyetlen alkalmazásban vezérelheti az elektromos zárakat, garázskapukat, redőnyöket, lámpákat és egyéb háztartási készülékeket.

Nagy Zoltán

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .