Riasztórendszerek YouTube csatornánk

Ajax riasztó, vezeték nélküli nyitásérzékelők

Ajax riasztó vezeték nélküli nyitásérzékelői, Door Protect és DoorProtect Plus

Kompakt méretük, csúcsminőségű érzékelőik és vezeték nélküli kommunikációjuk révén az Ajax DoorProtect érzékelők védhetik az ajtókat és ablakokat a házban vagy az irodában.

Vezeték nélküli nyitásérzékelő külső bemenettel. Fehér (WH) és fekete (BL) színben. A készülék két modulból áll – detektorból és mágnesből. A készlet két mágnest tartalmaz: a nagy mágnest legfeljebb 2 cm-re, a kis mágnest pedig 1 cm-re helyezzük el. Külső érintkezők állnak rendelkezésre más gyártók detektorainak csatlakoztatásához. Minden típusú ajtóra felszerelhető, beleértve a fém alapút is. Akkumulátorcsere nélkül akár 7 évig is működik.

A DoorProtect Plus dőlés- és rezgésérzékelővel van ellátva. A DoorProtect Plus érzékelő védi a szellőzés érdekében nyitva hagyott ablakokat is. Az Ajax DoorProtect Plus észleli az ajtón vagy az ablakon keresztüli behatolás első jeleit. Készen áll a használatra: az akkumulátor már be van helyezve, ezért nem szükséges szétszerelni az érzékelőt. Egy kattintással csatlakoztatható a Hubhoz a mobil alkalmazásban. Pár perc alatt felszerelhető a SmartBracket-re.

Ne felejts el, kuponkód a videóban!

Küldés
Olvasói értékelés
5 (1 értékelés)

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .