Riasztórendszerek YouTube csatornánk

Ajax StreetSiren – Ajax riasztó kültéri sziréna

Ajax riasztó, vezeték nélküli kültéri sziréna, azaz Ajax StreetSiren

A sziréna az egyetlen riasztó elem, amely felkelti a figyelmet. Ezért próbálják a támadók először letiltani. Az Ajax StreetSiren vezeték nélküli szirénák védve vannak a vandáloktól, és hangos jelzéssel rendelkeznek, amely egy egész környék figyelmét felkelti. Erőteljes riasztó hangjelzés, fényes LED, időjárásálló ház és beépített gyorsulásmérő, amely a sziréna szétszerelésének kísérletéről tájékoztat – ezek mind elengedhetetlen kombinációk egy szabadtéri riasztó szirénában, hogy biztosítsák a nyaralót, magánházat vagy egy irodát, épületet.

A beltéri sziréna kompakt és minimalista háza erőteljes hangot és szabotázs-védelmmel rendelkezik, amely figyelmeztet a sziréna leválasztásáról a tartóról. Az Ajax StreetSiren a biztonsági állapot, a belépési és kilépési késések indikátoraként is szolgál, és hirdetheti a biztonsági szolgáltatásokat. Vezeték nélküli sziréna – Ajax StreetSiren A vezeték nélküli kültéri sziréna hang és fény segítségével értesít a veszélyről. A készüléket az adott helyiségen vagy épületen kívül helyezik el, hogy riasztást adjon mindenki számára. A készülék hangjelzéssel és LED-del értesíti az érzékelő aktiválását. A hangszintet és a riasztás hosszát a mobil alkalmazáson lehet beállítani.
A készülék IP54 por- és nedvességvédelemmel rendelkezik. Szükség esetén 12 V DC külső tápegység csatlakoztatható. A beépített gyorsulásmérő riasztást ad, ha megpróbálják eltávolítani a szirénát. Készen áll a használatra egyenesen a dobozból: az akkumulátor már be van helyezve, ezért nincs szükség a sziréna szétszerelésére. Egy kattintással csatlakoztatható a Hubhoz a mobil alkalmazásban. Pár perc alatt felszerelhető a SmartBracket-re.

Videónk elérhető YouTube csatornánkon, és ne felejts el a kuponkódot sem, melyet a videó alatti leírásban találsz!

Küldés
Olvasói értékelés
5 (2 )

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .