Riasztórendszerek

Alarminstall – Új Telepítői Alkalmazás a Dsc-től

Alarminstall-dsc
Örömmel jelentjük be a DSC PowerSeries Neo és a PowerSeries Pro központokhoz új telepítő alkalmazásnak, az új AlarmInstall app-nak az elindítását.

Amellett, hogy lehetővé teszi a behatolásjelző rendszer távoli hozzáférését és programozását, az új AlarmInstall felváltja a ConnectAlarm Activation App alkalmazást, amely korábban mind a PowerSeries Neo, mind a PowerSeries Pro központokhoz szükséges volt végfelhasználói alkalmazás aktiválásához.

Az AlarmInstall egy telepítőbarát mobilalkalmazás, amely felgyorsítja és egyszerűsíti a PowerSeries Neo és a PowerSeries Pro riasztórendszerek telepítését, és lehetővé teszi a hatékony távoli karbantartást.

Az új AlarmInstall szükséges az aktiváláshoz PowerManage 4.6 és újabb verziókra történő frissítése után, valamint az összes Tyco Cloud kiszolgáló június 24-től történő használatakor. A ConnectAlarm Activation App korábbi felhasználóinak újra regisztrálniuk kell az AlarmInstall használatához.

dsc-alarminstall

Használati példa

Tibor, a telepítő hazafelé tartott egy hosszú nap után, melyen a PowerSeries NEO központot telepített egy több emeletes villában. Miután egy nap alatt sikeresen telepítette a PowerG technológiájú érzékelőket tartalmazó rendszert az AlarmInstall segítségével, hívást kapott ügyfelétől, hogy a sziréna jelez, amikor élesíti a rendszert. Ahelyett, hogy vissza kellett volna mennie a helyszínre, be tudott jelentkezni mobiltelefonjáról és áttekinteni a programozást. Meg tudta állapítani, hogy a szirénajelzés funkció véletlenül lett-e bekapcsolva, és ez okozta-e a sziréna hangját a rendszer élesítésekor. Letiltotta ezt a funkciót, és így távolról megoldotta az ügyfél problémáját.

Kompatibilitás és eszközök

PowerSeries Neo és Kommunikátor v. 4.11 és újabb
PowerSeries Pro v. 1.0 és újabb
ConnectAlarm v 2.0 és újabb
PowerManage v. 4.4 és újabb

Elérhetőség

Az alkalmazás az AppStore-ba és a Google Playbe is fel lett téve, és már elérhető.

Forrás: www.dsc.hu

Küldés
Olvasói értékelés
4 (6 )

Nagy Zoltán

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .