Hírek – News

Az Ajax Systems 2 kategóriában is döntős

Az Ajax Systems 2 kategóriában is döntős a 2021-es Security & Fire Excellence Awards-on

A MotionCam Outdoor fotóellenőrzővel ellátott új kültéri érzékelő a Security Hardware Product Innovation of the Year (Az év biztonsági hardvertermék innovációja) díjra került fel. Ezen túlmenően az AJAX Systems az Év Biztonsági Hardvergyártója címért is versenybe száll.
Az idén bemutatott MotionCam Outdoor egy vezeték nélküli, kamerával ellátott kültéri mozgásérzékelő, amely már az első lépéseknél felismeri a behatolást a területen, és animált fotósorozattal igazolja azt. A vizuális ellenőrzés segít a helyzet azonnali megállapításában, megkímélve a felhasználókat az aggodalmaktól, a biztonsági cégeket pedig a felesleges járőrözéstől.
A MotionCam Outdoor drámaian új szintre emeli a fényképes ellenőrzést. A legjobb optika HDR kamerával és IR háttérvilágítással tiszta és éles képeket készít bármilyen időjárási körülmények között, nappal vagy éjszaka.

Gyártóként nemrégiben új üzemet nyitottak, és átlépték az 1 millió felhasználó mérföldkövet világszerte, valamint megkapták az FCC és az IC tanúsítványokat, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ajax hamarosan új piacokra lépjen be a 915 MHz-es frekvenciasávval.

A Security & Fire Excellence Awards-ról

A Security & Fire Excellence Awards az IFSEC és a FIREX International által támogatott éves ünnepség.
Az esemény kiemeli a legjobb embereket, projekteket és folyamatokat, amelyeket a biztonsági és tűzvédelmi ágazat kínál. Az idei győzteseket november 23-án jelentik be. Ide kattintva megtekintheti a döntősök teljes listáját.
Nem ez az első elismerés, amelyet az Ajax Systems a brit biztonsági szakmai közösségtől kap. 2017-ben az IFSEC-en elnyerték ” Az év behatolásjelzője díj”-at. Tavaly pedig a PSI Magazine olvasói a MotionCam-et választották “Az év betörés elleni terméké”-nek.

Küldés
Olvasói értékelés
5 (1 értékelés)
Címkék

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .