Hírek – News

Bamba Marha Burger Bár már a Westendben is

Bamba Marha Burger Bár, ahol mi is mindig tudunk bambulni

Már második alkalommal ért minket a megtiszteltetés, hogy minket választottak a Big Seven Travel magazin által 2020-ban a Világ 4., Európa 6., míg Magyarország legjobb(!!) burgerét készítők. Ránk bízták az ízek megkomponálásainak helyszínének biztonságtechnikai  tervezését és az eszközök felszerelését.
Ezek az eszközök védenek az illetéktelen behatolóktól és a tűztől, valamint a napjainkban már megszokottá váltan monitorozzák a helyszíneket.

Volt alkalmunk többször is megkóstolni a különböző burgereket és bizton állíthatom, hogy részünkről az evés közbeni bambulás oka elsősorban a hiretlen elkapó déjá vu érzés. A kifejelzés nem is fedi teljesen a valóságot, hiszen 30-35 évvel ezelőtt hol volt ez az ízvilág az akkoriban elsőként megjelenő utcai hamburgereseknél. Viszont amit mindenképp felidéz, az az elégedett érzés, amit azóta is próbálsz megtalálni. És ha valami csoda folytán sikerülne is reprodukálni a 35 évvel ezelőtti “kézműves” hamburgert, a salátalevél és csalamádé kombóval, talán ugyanolyan csalódás érne, mint amikor az emlékeimben az egyik nagy kedvencként számontartott ételt újrakóstólva megkérdőjelezem, a “kedvenc” jelző létjogosultságát…
Bambáék top burgerei egytől-egyik megérdemelten váltak és válnak folyamatosan kedvenccé.
Számunkra ők az egyik olyan burger bár, ahol az  ízek harmóniáját és a magas minőséget mindig hozzák.
7. helyszínként, már a Westend Bevásárlóközpontban is  bambázhatunk , ahol egy nyereményjáték is vár ránk június 9-ig.

Örülünk, hogy a magas minőséget részünkről is támogatni tudtuk és tudjuk a jövőben is. A telepítésre került AJAX és UNIVIEW eszközök mind a ma elérhető egyik legmagasabb minőséget képviselik. Ár-érték arányuk pedig a piacon elérhető egyik legkedveltebb eszközök közé emeli őket. Mindkét termékcsalád megfelel korunk magas elvárásainak, sőt, azokon túlmutatva megelőzik azokat.
#ezbamba #bambawestend #ajovomegerkezett

Küldés
Olvasói értékelés
5 (3 )
ajax-uniview

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .