Rólunk

AI

Küldetésünk

Küldetésünknek tekintjük a “smart home – okos otthon“ mára már szinte mindenki által hallott, de mégis nem feltétlenül helyesen értelmezett fogalom valamennyi területét megismertetni az arra fogékony közönséggel. A ma már oly népszerű okos vagy intelligens termékek közötti eligazodás nem egyszerű.
A hangsúlyt arra fektetjük,  hogy a szakmai nyelvezetet, egyértelművé tegyük azok számára is, akik nem mozognak otthonosan ebben a világban.  A néha talán bonyolultnak tűnő,  nem egyértelmű összefüggéseket megvilágítjuk, leegyszerüsítjük.

A hiteles információkhoz, a hozzáértéshez a hátteret a kollégák több éves szakmai múltja, nem múló, folyamatos érdeklődése az újdonságok iránt és nem utolsó sorban a szakmában kiemelkedőnek számító partnereink biztosítják.

Úgy gondoljuk, hogy valóban okossá tenni, saját felügyeletünk alatt biztonságban tudni egy épülő vagy éppen már elkészült ingatlant; ma már mindenki számára megfizethető áron érhető el.
Az elmúlt évek folyamán rögzült megoldásokon túl a technikai fejlődésnek köszönhetően hatalmas változás történt ezen a piacon is. Könnyen, esetenként a telepítéshez szakembert sem igénylő eszközök, áttekinthető működési elvek és mindenki számára egyszerűen kezelhető applikációk segítik a felhsználóknak megszeretni ezeket a megoldásokat.
Nem elhanyagolandó, hogy vannak olyan eszközök, melyek önálló design elemként is megállják a helyüket, valódi funkciójukat néha csak maguk a használok ismerik.

Igyekszünk a legtöbb újdonságot bemutatni itthonról és a nagyvilágból. Híreinket pedig úgy válogatjuk össze, hogy lépést tartsunk a technika és a technologiák fejlődésével, melyek az élet minden területén a jövőt hozzák közelebb.

Tesztek

Tesztjeinkben megmutatunk mindent, amit a termékekről tudni érdemes. A tesztelés alatt szerzett tapasztalataink alapján megosztjuk véleményünket, értékeljük a termékeket.
YouTube csatornánkon részletesen mutatjuk meg az egyes termékek összeszerelését, használatát. Összehasolító tesztjeink pedig helyettünk beszélnek majd.

WebShop

WebShopunkban megtaláljátok azokat a termékeket is, melyet bemutatunk, teszteltünk.