Hírek – News YouTube csatornánk

Smart Home Hungary a YouTube-on

A tegnapi nappal elindult oldalunk YouTube csatornája is. 

Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, de ugyanakkor természetes izgalommal tölt el minket a fogadtatás. YouTube csatornánkon kizárólag felhasználói szemmel tesztelünk majd mindent, amire illik az “okos” megnevezés. Legyen az önálló termék vagy egy komplett rendszer. A lényeg, hogy  elég intelligens legyen ahhoz, hogy mi felhasználók könnyen tudjuk a mindennapi életünk részévé tenni. Lesznek olyan videók is, melyekben hasonló termékeket mutatunk majd be és összevetjük tulajdonságaikat. Megmutatjuk mi mindent takar az “okos otthon” kifejezés, mi is az  a “szereld magad” (Do It Yourself- DIY) termék, hogyan tudunk meglévő rendszert “felokosítani” és még sok-sok praktikus tanáccsal, információval találkozhatsz YouTube csatornánkon. Megmutatjuk, mennyi mindenre lehet használni okos eszközeinket, hogy felhasználási területüknek valójában csak a fantázia (és a GDPR) szab határt. 

Megszólaltatjuk a gyártói, forgalmazói oldalt is, de igyekszünk majd olyan kérdéseket feltenni, melyekre a válaszok az adott terméket felhasználói oldalról közelítik meg és a szakmai adatok, összefüggések csak épp annyira lesznek jelen, melyek még emészthetőek maradnak.

Természetesen vannak ötleteink, melyek azok a termékek amelyekre kiváncsiak lehettek, de várjuk a tieiteket is! Nézd meg bemutatkozó videónkat, iratkozz fel csatornánkra és kommentben írd meg, te melyik termék tesztjére lennél kíváncsi?

Küldés
Olvasói értékelés
5 (2 )

anikoCsrMz

Hozzászólás hozzáadása

Kattintson ide, ha hozzászólást szeretne küldeni

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .